Látogatóink száma 2008.06.14- óta:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa20
mod_vvisit_counterTegnap18
mod_vvisit_counterA héten20
mod_vvisit_counterA hónapban240
mod_vvisit_counterÖsszes486594

Cégkatalógus


Milyen klímát válasszak?

Nem a típus az elsődleges szempont és ne is az ár legyen! 

Nem megfelelően kiválasztott klímaberendezés esetén, bármilyen jó készülékről is legyen szó, nem tudjuk elérni a legfontosabbat, amit a légkondicionálóktól várunk, hogy megfelelő hőmérséklet legyen a helyiségeinkben.

Ahhoz, hogy jól válasszunk, mindenféleképpen javaslom, hogy forduljon hozzánk bizalommal!A tökéletes kiválasztáshoz figyelembe kell vennünk a helyiség benapozását, a ház vagy lakás fekvését, a falak vastagságát és szigetelő képességét, a tető milyenségét és szigetelő képességét, a nyílászárók mennyiségét és szigetelő képességét, a helyiségben lévő hőforrások mennyiségét, milyenségét (pl. számítógépek, hűtők, TV, stb).

Sok esetben csak a légköbméter alapján számolják ki a megfelelő hűtőteljesítményt, de például egy olyan irodában,  ahol többen számítógép mellett dolgoznak, biztos nem elég a statikus számítás! Ilyen esetekben be kell kalkulálni az egyszerre bent lévő emberek létszámát is, hiszen egy nagyobb tömeg igen nagy hőtermeléssel bír.

 

http://www.klimabuda.hu