Látogatóink száma 2008.06.14- óta:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa36
mod_vvisit_counterTegnap28
mod_vvisit_counterA héten90
mod_vvisit_counterA hónapban3248
mod_vvisit_counterÖsszes474582

Cégkatalógus


Furcsa szagok?

A klímaberendezést használók egy része tapasztalta már, hogy a berendezés bekapcsolásakor áporodott, savanykás, poshadt szag áramlik a készülékből. Sajnos ez már a végső tünet, ilyenkor már tele van a készülék a kellemetlen szagokat okozó anyagokon túl különböző gomba- és baktériumtenyészetekkel. Ezt keringteti a készülék folyamatosan a helyiségben, fertőzve az ott tartózkodókat. A speciálisan erre a célra kifejlesztett anyaggal megszabadítjuk a kellemetlen kórokozóktól!

A hagyományos karbantartás, tisztítás nem elegendő, feltétlenül szakszerű fertőtlenítésre van szükség. A tisztítást, fertőtlenítést ajánlott évente legalább kétszer elvégezni, de legfőképpen a hűtési szezon kezdetén! A hűtési szezon végén az is megfelelő, ha a készüléket fűtés üzemmódban járatja. Maximális hőfokon, legalább 20 percen kersztül járassa a berendezést, ezzel kipárologtatja az esetleges kondenzvizet, és elpusztít számtalan kórokozót. De! Ez nem helyettesíti a hűtési szezon megkezdése előtti karbantartást!

 

http://www.klimabuda.hu